новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Банка ДСК с две награди от конкурса на в.”Пари” за социално отговорна компания на годината

Банка ДСК получи два приза в конкурса на в. „Пари” за социално отговорна компания на годината. В. „Пари” за втора поредна година отличава представители на българския бизнес за интегрирането на етични норми в бизнес процесите, и добрите практики и постиженията им в сферата на корпоративната социална отговорност (КСО).

В оспорваната надпревара участваха общо 39 компании, като  журито от специалисти по КСО присъди награди в 5 категории, за всяка от които имаше по 4 номинации.

Банка ДСК спечели най-високото отличие  в категорията „Благотворителност”, която е сърцевината и изходната точка на формиране на практиките на социална отговорност на корпорациите. Приемайки приза, председателят на УС и Главен изпълнителен директор на Банката Виолина Маринова изтъкна, че Банка ДСК е първата банка в България, която публикува годишен отчет за корпоративна социална отговорност за предходната година,  и е одобрила стратегия за нейното развитие в рамките на общата стратегия на Група ОТП .
На тържествената церемония в столичния „Гранд хотел София”Банка ДСК бе отличена и с още една награда  - за иновативен подход към корпоративната социална отговорност-   учредена и връчена от миналогодишния победител в конкурса на в. „Пари” – мобилния оператор М-Тел.  Основание за тази награда е фактът,  че Банка ДСК е превърнала повишаването на финансовата култура на своите служители и клиенти в територия на отличителност.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon