новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Банка ДСК с ново мобилно приложение

Банка ДСК представи ново приложение за своите крайни клиенти, които предпочитат и използват Windows устройства. Приложението ДСК Смарт (DSK Smart) за Windows 8 е част от платформата за електронното банкиране ДСК Директ и осигурява възможност за мобилно банкиране чрез смарт устройства. За да покажат в детайли ДСК Смарт на потребителите, през следващия един месец Банка ДСК  и Майкрософт България организират демонстрации в 10 клона  на Банката в София, Бургас, Варна и Пловдив, където  клиентите ще могат да изпробват приложението с помощта на специално обучени за целта експерти.

Преди да започнат работа с ДСК Смарт, потребителите трябва да активират приложението през ДСК Директ, като въведат  клиентски номер и код за сигурност. ДСК Смарт предоставя на потребителите индивидуална банкова информация и достъп до техните разплащателни сметки, депозити и кредити, както и подробна информация за постъпления и направени преводи, възможност за извършване на преводи между лични сметки, дори и в различни валути, за плащане на задължения за ток, вода и др. С ДСК Смарт клиентите на ДСК могат да извършват плащания към над 100 комунални доставчика в страната бързо и удобно, докато пътуват в метрото или чакат на опашка.

Приложението предоставя и полезна информация за клонова мрежа, валутни курсове и др. Чрез него много лесно и бързо могат да се намерят най-близките до клиента клонове или банкомати на Банка ДСК. ДСК Смарт може да бъде изтеглено безплатно от магазина на Windows (Windows Store) и да бъде инсталирано на всеки компютър, таблет или смарттелефон с Windows 8 и Windows 8.1.

 

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon