новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Банка ДСК с приз за екологична и корпоративна устойчивост на Европейските бизнес награди


Поредното международно признание за Банка ДСК  е изборът й за национален първенец за екологична и корпоративна устойчивост в големия и престижен международен конкурс „Европейски бизнес награди- 2013/2014 г.”  В конкурса се оценяват някои от най-силно представящите се бизнеси в Европа въз основата  на три основни   критерия: иновации, отлични постижения в бизнеса и устойчивост.

Отличаването на Банка ДСК като национален първенец е ценно и поради факта, че тази година в полезрението на екипа на ЕБН са били близо 17 000 организации от 31 европейски страни. След предварителното пресяване всеки поканен за участие в конкурса представя подробно описание на бизнеса, финансови показатели, постижения и ключови стратегии в сферата на корпоративната социална отговорност с фокус опазването на околната среда, принос на кандидата в полза на обществото и др.  
 
Банка ДСК е отличена от ЕБН като национален първенец в този конкурс за втори път след 2011 г.  „Европейските бизнес награди” с централа  в Лондон са най- голямата програма в Европа за бизнес награди и подбира компании, които могат убедително да изявят  търговски успех, новаторство и професионална етика. .

Международното жури е съставено от 60 видни икономисти, университетски професори и учени, бизнес лидери, политици, собственици на медии. Конкурсът  „Европейски бизнес награди 2013/2014 г.”   е спонсориран от RSM – световна мрежа от независими счетоводни, одиторски и консултантски компании, Millicom, Infosys  и др.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon