новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Банка ДСК с промоция за Пловдивския панаир

Банка ДСК предлага специално за всички посетители на есенния панаир в Пловдив 1% по-ниска лихва по стандартния си потребителски кредит с поръчители, ако заемът е заявен до 31 октомври тази година. това съобщиха вчера от трезора, управляван от Виолина Маринова. По време на 62-я Международен технически панаир всеки негов посетител би могъл да получи подпечатан талон за това намаление от щанда на Банка ДСК. Той се намира на самия вход на Конгресния център, разположен между административната сграда на панаира и палата 8. Талоните за намаление се раздават и на територията на панаирното градче от младежи и девойки, облечени в корпоративния цвят на трезора.
След като този талон бъде подписан и подпечатан от служител на Банка ДСК на нейния щанд в панаира, той вече ще се приема в което да е от многобройните ни поделения в цялата страна. Така той ще дава право на по-ниската лихва, при положение че заемът е заявен заявен преди края на октомври.
Специално за гостите на есенния панаир, които имат подчертани бизнес интереси, Банка ДСК е осигурила на щанда си в Пловдив и специалисти в ресора „Малки и средни предприятия".

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon