новини
Новини и уведомления
News image

Банка ДСК с промоция по депозити

Банка ДСК стартира национална промоционална кампания „ДСК Темпо" по срочни депозити в левове от 9 юни, съобщиха от банката. От промоцията могат да се възползват всички пълнолетни лица - нови и настоящи клиенти на Банка ДСК. Минималната сума за откриване на срочен депозит "ДСК Темпо" е 300 лева, а срокът за включване в промоцията е до 9 септември включително.
За първите три месеца клиентът получава промоционална висока лихва, като лихвеният процент е диференциран в зависимост от остатъка по сметката. За суми между 300 и 9999, 99 лв., лихвата възлиза на 8% на годишна база; за суми между 10 000 и 24 999,99 лв. - 9% годишно, а за суми от и над 25 000 лв. - 10% годишно.
През тези първи три месеца на договорения срок се допуска довнасяне на суми по всяко време, обясниха от трезора. След това клиентите могат да се възползват от друг промоционален продукт - срочен депозит с нарастваща лихва „ДСК Спектър плюс" за 9 месеца. Месеците на влога са разделени на три периода по три месеца и се олихвяват с по-високи лихвени проценти от тези за стандартния депозит „ДСК Спектър".

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon