новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Великденски поздрави за децата от SOS Детски селища България от Банка ДСК

Децата от SOS Детски селища България получиха великденски поздрави от ръководството на Банка ДСК ЕАД

По повод един от най-светлите и изпълнени с надежда християнски празници – Възкресение Христово – ръководството на Банка ДСК ЕАД изпрати поздравления на децата от SOS детските селища в Трявна и Дрен, както и на SOS родителите и специалистите, които се грижат за тях. Специални пожелания за здраве, успехи и много безгрижни слънчеви дни получиха малчуганите от двете SOS семейства, осиновени от Банката. Децата получиха и малки празнични подаръци.

От началото на 2011 година Банка ДСК EАД, част от ОТП Груп, стана SOS златен корпоративен семеен спонсор, поемайки траен ангажимент да се грижи за две семейства, в които растат 11 деца, лишени от подкрепата на родителите си - по едно в SOS детските селища в Трявна и в Дрен.

Семействата, които ДСК Банк осинови, са специални за SOS Детски селища България – това са SOS семейства, в които за децата се грижат SOS семейни двойки. Помощта на Банката е насочена към осигуряването на средства за храна, облекло, обувки, учебни пособия, почистващи и перилни препарати, играчки и медикаменти на децата. Подкрепата на ДСК Банк като SOS корпоративен семеен спонсор не се изразява единствено във финансовото подпомагане. В рамките на спонсорството се планират редица инициативи, които ще дадат възможност на Банката и нейните служители да изградят позитивна връзка с децата, ставайки съпричастни към нуждите им, към проблемите на тяхното развитие и израстване, за да могат да изживеят пълноценно детството си и да имат шанс за успешно бъдеще.

 

 

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon