новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

В анкета клиентите посочиха най-добрата банка

Банка ДСК е най-добрата банка, смятат хората у нас според анкета на GFK - България, направена сред 1000 случайно избрани граждани от цялата страна през декември.
Банка ДСК получава доверието на българите като най-добра банка, показват резултатите от проучването, което включва отговори на въпроси на запитаните под формата на интервюта.
Финансовата институция, ръководена от Виолина Маринова, е получила 36.4% от гласовете на включените в анкетата граждани. За ОББ своето одобрение са дали 13.8% от запитаните. На трето място се нарежда Булбанк с 4.4% от гласовете, четвърта е Пощенска банка – с 3.8%, пета е "Биохим" - с 3.7%, а шеста "Хеброс" - с 3,5% от анкетираните.
"В рамките на миналата година това е второ признание за качествата на Банка ДСК ", напомни главният й изпълнителен директор Виолина Маринова. В проучване през април 2005 г. на маркетинговата агенция Synovate сред потребителите на финансови услуги банката бе посочена като безспорен лидер по доверие. Тя спечели с поддържането на високи позиции в категориите "Доверие" и "Полза". Според банковите клиенти финансовата институция съществува от дълго време, но е склонна и постоянно да се обновява. Факторът, който я прави определено привлекателна, е, че предлага изгодни условия по разнообразни продукти и осигурява добро обслужване.
Автор: Петя ДИМИТРОВА

 

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon