новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Доротея Николова, изпълнителен директор на Банка ДСК, с отличие „Финансов директор на годината“

Доротея Николова, изпълнителен директор и ръководител на направление Финанси и планиране на Банка ДСК,  беше отличена в конкурса за финансов директор на годината. Конкурсът се провежда за първи път като част от CFO FORUM и е организиран от Ernst & Young България в партньорство с Forbes България. Целта му е да отличи успешни финансови лидери, които имат принос както към развитието на професията, така и към развитието на своята компания и екипи, да популяризира добрите практики и да стимулира по-нататъшното развитие на сектора.

Доротея Николова получи отличието Финансов директор на годината в категорията „Принос към общността“. Приносът към дадена общност е област, която се промени съществено през последните години и придобива приоритетно място. Това е процесът на ангажираност, диалог и сътрудничество с членове на общността, а целта на главния финансов директор е да привлича и насърчава ранното и смислено участие в обществения живот, както и в обсъждането на реални значими проблеми, пред които се изправят финансовите директори в своята динамична работна среда, се казва в аргументацията на наградата.

Финалистите в конкурса бяха определени от независимо компетентно жури, състоящо се от успешни бизнес лидери и изтъкнати представители на финансите и академичните среди. Победителите бяха обявени на тържествена церемония, която се проведе на 4 юни в хотел Хилтън, София.

През 2007 г. Доротея Николова беше отличена с престижната унгарска награда  „Андраш Фай”, присъдена й за нейния принос в успешното функциониране на Група ДСК,  както и за  изготвянето на финансови анализи и отчети от най-високо качество.

 

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon