новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

ДСК смъкна лихвите по потребителски заеми

С 1% намали лихвите по потребителските кредити банка ДСК, съобщиха от пресцентъра на финансовата институция. Новите лихвени равнища от 10.45% за целия период на договора влязоха в сила от вчера и касаят заемите и в лева, и в евро. Промоцията важи до 15 април за всички новоразрешени заеми.
При отпускането на кредитите обаче банката има условие, нейните потенциални клиенти да превеждат заплатата или пенсията си в ДСК,
а за хората, които нямат трудови правоотношения - да превеждат своите доходи от извънтрудови правоотношения или поне 70 на сто от тях.
Максималният размер на потребителските кредити, който отпуска банката е 35 000 лв. или 17 500 евро. Максималният срок на издължаване е 10 години. По обезпеченията върху потребителските кредити почти няма промени. Единият вариант е залог върху заплатата. Другият вариант е поръчителство за заемите над 5000 лева, като банката изисква остатъчния доход на член от семейството да е поне 100 лева.
Банката предлага няколко опции, чието ползване смъква лихвите и дава допълнителни преференции. Те са за клиентите на програмите "ДСК Партньори", „ДСК Престиж" и „ДСК Лидер".
При евентуални промени или влошаване на финансовото състояние на клиента, банката е склонна да предоговаря условията по потребителски и жилищни кредити, информираха от финансовата институция.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon