новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

ДСК - най-добра банка, ДЗИ - най-добър застраховател - INSURANCE.BG

 

ДЗИ е най-добрият застраховател в България, смятат хората у нас. Това става ясно от анкета на GFK-България, направена сред 1000 случайно избрани граждани от цялата страна, на възраст над 15 години, предаде INSURANCE.BG. Запитаните са отговорили на зададените им въпроси под формата на интервюта, проведени в домовете им.
Одобрението си за ДЗИ са заявили 45,5% от анкетираните. Този резултат категорично извежда компанията на първо място по този показател. Разликата с втория по одобрение - “Алианц България” е много голяма. Българо-немското дружество е привлякло одобрението на 12,3% от анкетираните. Следват “Булстрад” - с 3,4%, и “Орел” - с 3% одобрение. На пето място е „Витоша“ с одобрение от 2,3 на сто.
Най-добрата банка според анкетираните български граждани е ДСК. Тя е получила одобрението на 36,4% от включените в анкетата. И тук разликата с втория в класацията – ОББ, е много голяма. За ОББ своето одобрение са дали 13,8% от анкетираните. На трето място се нарежда „Булбанк“ с 4,4% от гласовете. Разликата в полученото одобрение при следващите три места е нищожна. Четвърта е „Пощенска банка“ - с 3,8%, пета е „Биохим“ - с 3,7%, а шеста „Хеброс“ - с 3,5% от гласовете.
При мобилните оператори най-голямо одобрение е получил „М-Тел“ - 47,4%. Разликата с втория - „ГлоБул“, и тук е съществена. „ГлоБул“ е получила гласовете на 25,9% от анкетираните. На третото място е стартиралата миналата година „Вивател“, която е получила 2,1% одобрение.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon