новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

За пети път The Banker обяви Банка ДСК за „Банка на годината”

Първото място в класацията е заради доверието на клиентите и иновациите в услугите
Банка ДСК бе обявена за „Банка на годината в България за 2015 г.” във високопрестижния конкурс „Награди 2015 за банка на годината”, организиран традиционно от британското списание The Banker.
Това е петото поред отличие "Банка на годината в България", което дава британското сп. The Banker на финансовата институция, ръководена от Виолина Маринова.
Присъждането на първото място в класацията се основава на прецизната оценка на журито, която включва представянето на банките на фона на променената глобална среда - забавен икономически растеж и проблемите, свързани с ниските лихвени нива.
Особено внимание тази година оценяващите са обърнали на степента, в която банките познават своите клиенти, на мерките и регулациите, които прилагат срещу изпирането на пари, както и на технологичните подобрения и иновации, предприети от тях, за да отговорят на предизвикателствата на днешния ден, доминиран от мобилните и онлайн комуникации.
Банка ДСК е отличена за устойчивия си модел на взаимоотношения с клиентите и за високото ниво на доверие, с което се ползва сред потребителите на банкови услуги в страната. Освен че продължава да бъде лидер в банкирането на дребно и регистрира висока степен на капиталова адекватност, кредитната институция уверено следва стратегическите се приоритети в обслужването на малкия и среден бизнес в страната и в предлагането на високотехнологични решения и канали на различните си клиентски групи, посочва изданието.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon