новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

ИТ-шефът на „Банка ДСК" стана изпълнителен директор

БНБ издаде на Мирослав Вичев сертификат, даващ му право да заема длъжността изпълнителен директор на „Банка ДСК". До момента четиридесет и три годишният Вичев бе член на управителният съвет на кредитната институция.
Както и досега, той ще продължи да отговаря за информационните технологии на банката - сфера, която е от изключително важно значение за развитието и сигурността на финансовите операции на всяка една кредитна институция. Кариерата на Вичев от самото й начало е свързана с компютрите и банковия софтуер. След завършване на Техническия университет в София (през 1991-ва) той започва работа в отдел „Приложно програмно осигуряване" на Пощенска банка, като впоследствие става негов началник. От 1996 до 2000 г. е старши консултант, а по-късно и директор в „Управленско консултиране" в компанията „Делойт и Туш".
През септември 2000 г. Вичев постъпва в „Майкрософт България" като ръководител на група за бизнес решения, а по-късно става ръководител „Консултантски услуги" в тази фирма. В края на 2002 г. е назначен за директор „Информационни технологии" в банка „Биохим", а година по-късно вече оглавява ИТ-отдела на „Банка ДСК".

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon