новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Награди „Златен портфейл” - в. Стандарт

 

Министърът на икономиката и енергетиката Румен Овчаров взе специалната награда на Златния портфейл "Три в едно". Това стана по време на седмите годишни награди за икономика, които се организират от Дарик радио. Овчаров получи отличието "Три в едно" заради обединението на икономиката и енергетиката в едно министерство и за направена реплика на годината. Става въпрос за изказването на министъра, че с връщането на БСП на власт няма да се завърне и социализмът, уточниха организаторите.
Министърът на държавната администрация Николай Василев получи наградата за вечен министър. Той заслужи приза с това, че последователно беше министър на икономиката и транспорта, а сега и на държавната администрация.
Българска фондова борса спечели голямата награда за най-сериозен принос в развитието на икономиката в страната. Отличието за "Мениджмънт на финансови компании" пък беше спечелено от Банка ДСК. Призът се дава за най-добре провежданата политика в областта на банковия сектор. Наградата в категорията за публично-частно партньорство се присъди на община Каварна за постигнати значителни успехи в областта на туризма в региона.
В последните години голямата награда беше присъждана на Валентин Златев - генерален директор на "ЛУКОЙЛ България" (2004 г.), Лидия Шулева - министър на икономиката (2003 г.) и Светослав Гаврийски - управител на БНБ (2002 г.).

Автор: Николай ГЕОРГИЕВ


 

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon