новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Обявиха две банки за № 1

Наградата „Банка на годината" за първи път се дава на две финансови институции - ДСК и ОББ, съобщиха от журито на конкурса. Призовите статуетки се очакваше да бъдат връчени от президента Георги Първанов на официална церемония в столичния гранд хотел „София" снощи.
ДСК получава и специалната награда за пазарен лидер. Призът за динамика и развитие отива при ТБ „Алианц", а за ефективност - при Булбанк. Наградата на потребителите пък се дава на Пощенска банка.
Победителите в конкурса „Банка на годината" се избират чрез онлайн гласуване сред читателите на вестник „Пари" и от анкети сред членовете на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България и Българския форум на бизнес лидерите.
Банката на годината е избрана на базата на резултатите от балансовото число, депозитите, собствения капитал, привлечените депозити, финансовите резултати, качеството на кредитния портфейл, съотношението на заемите към депозитите и други показатели.
Класацията се прави за девети път. Досега конкурсът е печелен от Банка за земеделски кредит (1991-ва и 1992 г.), Българска пощенска банка (1993г.), Булбанк (2000г.), Първа инвестиционна банка (2001 г), Райфайзенбанк (2002 г. и 2003 г.) и Банка ДСК за 2004 г.

 

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon