новини
Новини и уведомления
News image

Повече от половината кредитни карти са вече с чип


Банка ДСК започна издаването им от 21 април т.г.

Повече от половината притежатели на кредитните карти: MasterCard Galaxy, MasterCard Gold, Visa Galaxy и  Visa Gold, издадени от Банка ДСК, вече са ги подменили с нови карти с чип. Както е известно, техният старт бе даден на 21 април т.г.

Кредитните карти с чип не се различават по възможности и начин на обслужване от тези с магнитна лента, но имат още по-добри механизми за сигурност и гарантират по-висока степен на защита на картодържателите срещу измами и фалшифициране. Новите карти имат както чип, така и магнитна лента, и затова може да се използват на абсолютно всички терминални устройства АТМ и ПОС в България и чужбина. 

Същите остават и таксите за издаване, преиздаване и обслужване на чип-картите  като тези, които Банка ДСК сега прилага за кредитните карти с магнитна лента. Банката издава чип-картите с тригодишен срок на валидност, а преиздаването им ще става автоматично през последния месец на техния срок на валидност.

За допълнителна информация Банка ДСК е на Ваше разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, на телефон: 0700 10 375 (на цената на един градски разговор) или call_center@dskbank.bg

 

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon