новини
Новини и уведомления
News image

Продават ваучери през ПОС терминалите


Разпечатки замества скреч-картите, които издават мобилните оператори
Банка ДСК и Март-България разработиха проект за продажба на ваучери за предплатени стартови пакети на мобилни оператори през системата от ПОС терминали на Банката, разположени в търговски обекти в цялата страна.
ПОС устройствата на Банка ДСК в търговски обекти имат допълнителна функционалност – разпечатване на ваучер. Разпечатката замества скреч-картите, които по принцип издават мобилните оператори.
Търговецът пуска заявка през ПОС устройството, и клиентът може да зареди картата си за мобилен оператор с определена стойност. Системата има готовност в бъдеще да приема планираното от българските мобилни оператори зареждане с нефиксирани номинали, както и да обслужва постпейд сметки.
Услугата дава възможност както за разплащане в брой, така и за максимално широк кръг от възможности за плащане с всички дебитни и кредитни банкови карти, издадени в страната и в чужбина.
“Март - България” АД е в процедура по преобразуване в публично дружество. Компанията е национален дистрибутор на бързооборотни технологични стоки от 2002 г. През юни тази година започва работа първата мрежа за електронна дистрибуция у нас. Продажбите се осъществяват през офисите й в София, Пловдив, Варна, Бургас, Хасково и Велико Търново. Компанията извършва доставки до повече от 4 500 обекта в цялата страна.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon