новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Visa Internationalпоздравява Банка ДСК за издадени вече 100 000 броя Visa карти

Банка ДСК получи специални поздравления и сертификат от Visa International (Виза интърнешънъл) за издадени вече 100 000 Visa карти.
Дипломата  с логото на водещата в света картова организация за плащания – гълъб с разперени криле, е озаглавена “Поздравления от Visa International” и носи подписа на Ан Коб, президент на организацията за региона Централна  и Източна Европа, Близкия изток и Африка.
Сертификатът бе връчен на члена на Управителния съвет и прокурист на Банка ДСК Мирослав Вичев и на директора на дирекция „Банкови карти и електронно банкиране” Пенчо Савов от д-р Каталин Крецу, вицепрезидент на Visa International за Румъния и  България. По време на разговора им бе обсъден наличният потенциал и набелязани някои мерки за още по-голямо увеличаване на броя на Visa картите.   
Картите Visa в България са достигнали в края на март т.г. 653 866 броя. Това представлява увеличение с 88% в сравнение със същия период на миналата година. Още по-голям е ръстът, отбелязан от Банка ДСК.  Докато през лятото /в края на юли/ на 2005 г. най-голямата банка в България беше издала 50 000 Visa карти, то още в края на март т.г. техният брой вече е бил двойно по-голям – 100 хиляди броя.
Най-популярният продукт на Visa International /тя е партньор на 20 000 банки –нейни членове по целия свят/ в България продължават да бъдат картите   Visa Electron, следвани от Visa Classic.  Продуктите Visa са по-сигурни, по-удобни и по-ефикасни от използването на пари в брой.
Разширява се постоянно и мрежата от обекти, в които се приемат тези карти.  В края на март 2006 г. техният брой е нараснал на 12 507, като само търговските обекти надхвърлят вече 8 500, което означава ръст със 152% в сравнение със същия период на миналата година. 
3 юли 2006 г.                        Банка ДСК


 

 

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon