новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Роботът Pepper ще посреща клиенти на Банка ДСК и във Варна

 

www.manager.bg 23 февруари 2018 г.

Роботът Pepper пристигна днес в офиса на Банка ДСК в Икономическия университет. Симпатичният хуманоид, който вече успешно съдейства на клиентите на Банката в два клона в София (Mall Serdika и The Mall), ще направи своя дебют и в морската ни столица. Той ще посреща, напътства и общува с клиентите, запознавайки ги с всички актуални банкови продукти чрез специално вградения в него екран, където ще бъде показвана цялата нужна информация за клиентите. Pepper комуникира предимно на английски език, но усилено изучава бългаски език. Наред с полезната информация, сипматичният робот е способен да забавлява с танц и да разказва приказки за малките посетители.

Pepper е произведен в Япония, а отговорник за неговото успешно имплементиране е „Мусала Софт“, партньор на Банка ДСК в много проекти.

Банка ДСК е първата институция не само в страната, но и на Балканския полуостров,  която предлага на клиентите си подобна хибридна услуга, съчетаваща визуално достъпен изкуствен интелект и съдействие от страна на служителите, работещи директно с клиенти.

С включването на Pepper в банковото консултиране Банка ДСК прави следващата стъпка в развитието на иновативни и високотехнологични офиси, предоставяйки неповторимо изживяване за своите клиенти. Високотехнологичните клонове, отговарящи на съвременните изисквания на младото и динамично поколение, предлагат пълно дигитално обслужване, съобразено с най-новите достижения на технологиите в банковия сектор. Освен че дават възможност за пълно самообслужване, футуристичните клонове са и място, където клиентите могат да научат повече за възможностите за онлайн банкиране със съдействието и на екип от специално обучени служители.

 

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon