новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Уеб платформата на Банка ДСК спечели награда за фирмен сайт

Корпоративният уеб сайт на Банка ДСК - www.dskbank.bg спечели престижна награда в категория „Фирмен сайт“ в конкурса „Сайт на годината“. Национално жури от над 40 експерти по програмиране, уеб дизайн и дигитален маркетинг оцени техническата разработка и функционалностите на уеб сайт на банката, връчвайки отличие за второ място на разработчика на сайта Studio X Digital и маркетинг екипа на Банка ДСК, заедно с почетна статуетка и грамота.

„В Банка ДСК се стремим непрекъснато да подобряваме продуктите и услугите, които предоставяме на нашите клиенти. Основна предпоставка за качествен достъп до тях са и нашият сайт, и интуитивният достъп до търсено съдържание. Затова сайтът ни е платформа от изключително значение за предоставяне на полезна информация и съдържание, модерно банкиране и редица други възможности, като се стремим да развиваме непрекъснато неговата визия и функционалности. Радваме се, че това не е останало незабелязано от журито на конкурса „Сайт на годината“, сподели  Диана Митева, изпълнителен директор и ръководител на направление „Банкиране на дребно“ в Банка ДСК.

„Разработката на корпоративния сайт на Банка ДСК беше голямо предизвикателство и отговорност за нас, както заради значимостта на Банка ДСК като клиент, така и като основен референтен проект, показващ нашата експертиза в комплекснa разработка, базирана на Sitefinty. Щастливи сме с тази позитивна оценка в конкурса „Сайт на годината“. Тя се явява и второто признание за качествата на  www.dskbank.bg, след вече спечелената награда „Уебсайт на годината на Progress Sitefinity“ за 2017“, коментира Крис Поповски, изпълнителен директор на Studio X Digital.

Конкурсът „Сайт на годината“ се организира за първа година от „Фондация за активно развитие на уеб“ с целта да доказва високия стандарт на уеб разработките в България. Общо 36 проекта участваха в 10 различни категории в първото издание на надпреварата.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon