новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Банка ДСК откри два киоска на Летище София за продажба на кредитна карта DSK-Wizz Air

През тази седмица на летище София се проведе официалното откриване на новите информационни киоски на Банка ДСК, предлагащи иновативната кредитна карта DSK-Wizz Air. В събитието взеха участие г-жа Диана Митева, член на УС, изпълнителен директор и ръководител направление „Банкиране на дребно“ в Банка ДСК, г-жа Ася Иванова, председател на Съвета на директорите на „Летище София“ и представители на авиокомпания Wizz Air.

Информационните киоски вече са активни и са на разположение на всички пътници, които излитат от Терминал 1 и Терминал 2 на летище София, и желаят да се възползват от преференциалните условия на безконтактната кредитна карта DSK-Wizz Air.

„Само за 7 месеца на пазара, картата DSK-Wizz Air се превърна в разпознаваем и търсен от потребителите банков продукт. Тя е без аналог в страната и е специално създадена за хората, които обичат да пътуват, пътуват често и желаят да се възползват от една атрактивна бонусна програма. С откриването на нашите нови киоски за продажба на кредитната карта на летище София, правим следваща стъпка в развитието на услугата, която предлагаме на нашите клиенти. Изборът на локацията не е случаен. Целта е продуктът да е още по-близо до пътуващите хора и да ги провокира да мечтаят смело за повече вълнуващи и достъпни пътувания“, сподели г-жа Диана Митева на събитието.

Г-жа Ася Иванова поздрави Банка ДСК за добрите партньорски отношения през годините и пожела успех на новата услуга, която ще бъде достъпна за всички пътуващи през летище София.

При пазаруване с DSK-Wizz Air кредитна карта, издадена от Банка ДСК, се печелят точки, които могат да се използват за отстъпки при покупка на самолетни билети и други услуги от сайта на Wizz Air. Едновременно с това DSK-Wizz Air е стандартна кредитна карта, с която може да се пазарува навсякъде – онлайн, в супермаркети, МОЛ-ове, ресторанти, бензиностанции и др.

С кредитната карта се получава и безплатно членство в програмата Wizz Discount Club, осигуряващо допълнителни отстъпки от цената на самолетни билети и други услуги на www.wizzair.com при всяко пътуване с Wizz Air. Отстъпките важат и за придружители по време на полета – до максимум 5 други лица.

Картата гарантира и сигурни разплащания в Интернет – с помощта на еднократна 3-D парола при пазаруване в сайтове, включени в програмите за сигурност Verified by Visa и Mastercard SecureCode.

При използване на кредитната карта с логото на Mastercard клиентите получават като бонус 4 точки за всеки похарчен 1 лев на сайта на Wizz Air и 2 точки за всеки похарчен 1 лв. при всички останали търговци. Стойността на всяка точка е 0.01 лв. През платформата за интернет банкиране на банката - ДСК Директ, клиентите могат да следят броя на натрупаните точки, трансакциите, които са ги формирали, и използването им, а паричната равностойност на усвоените точки се зареждат от Wizz Air в профила на клиента в сайта на авиокомпанията.

Като безспорен лидер в банкирането на дребно, Банка ДСК е банката с най-мащабна дигитална трансформация на ритейл бизнеса си и работи върху създаването и постоянното подобряване на иновативни продукти и решения за индивидуалните клиенти, каквато е и кредитната карта DSK-Wizz Air.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon