новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Уведомление за удължаване на срока за ползване на хардуерно тоукън-устройство за генериране на динамична парола

Уважаеми клиенти,

Уведомяваме Ви, че Банка ДСК удължава срока за преминаване от използване на хардуерно тоукън-устройство към друг метод за подписване/получаване на 3-D парола, като:

1) Клиентите, които имат издадено тоукън-устройство за генериране на динамична парола за интернет и мобилното банкиране на Банката, както и за извършване на плащания с банкова карта в интернет, ще могат да го използват до 15.05.2020 г. вкл.

2) До 15.05.2020 г. вкл. при необходимост да бъде заявена замяна на тоукън-устройство или преиздаване на ПИН код за него, независимо от причината, клиентите ще имат възможност да:

- заявят друго персонализирано средство за сигурност за подписване на документи и подаване на платежни нареждания в интернет банкирането ДСК Директ и в мобилното банкиране DSK Smart;

- заявят друг метод за получаване на 3-D парола при извършване на операции с банкова карта в интернет.

Считано от 16.05.2020 г. Банка ДСК ще преустанови изцяло използването на тоукън-устройство за генериране на динамична парола за подписване на документи и извършване на операции в интернет банкирането ДСК Директ и в мобилните приложения DSK Smart, DSK Business и DSK MoneyGram, както и за генериране на 3-D парола при извършване на плащания в интернет с банкови карти.

Всички настоящи и бъдещи клиенти на Банка ДСК могат да се възползват от съвременните и сигурни алтернативни решения, които Банка ДСК предлага за извършване на плащания през интернет и мобилното банкиране.

 

С уважение,

Банка ДСК

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon