empty image

Новини

Студенти Банка ДСК

С наближаването на новата академична година Банка ДСК улеснява студентите с удобство да заплащат семестриални такси онлайнБанката добави Висшето военноморско училище в листата с университети в ДСК Директ

Банка ДСК предоставя на студентите от Висшето военноморско училище „Н. Й. Вапцаров“ във Варна удобна възможност да заплатят семестриалните си такси за обучение чрез платформата за интернет банкиране ДСК Директ. Чрез нея те могат да превеждат университетските си такси дистанционно, само с няколко клика. По този начин отпада необходимостта от посещение на банков офис или на офиса на администрацията на висшето училище. Освен време, плащането през ДСК Директ ще спести на младежите и средства, тъй като банковите таксите за онлайн превод са по-ниски от тези в клоновата мрежа.

Благодарение на ценното и ползотворно партньорство между Висшето военноморско училище и Банка ДСК, възпитаниците му вече могат да заплащат таксите си още по-бързо и удобно. От същите предимства се възползват и студентите на Университета за национално и световно стопанство, Нов български университет и Медицински университет Варна.

Функционалностите на ДСК Директ и интуитивният дизайн на платформата позволяват само с няколко стъпки да се извърши превод на семестриални и други университетски такси. За целта е необходимо студентите да разполагат с достъп до интернет банкирането на Банка ДСК и да имат активиран метод на подписване – мобилно приложение DSK mToken или цифров сертификат с еднократен SMS код. Дължимите семестриални такси се заплащат от меню „Преводи“,„Университетски такси“. От падащо меню се избира един от посочените университети, избира се видът на таксата и се въвеждат необходимите данни за идентифициране на студента. Университетът получава известие за заплатена сума. Студентите имат възможност да запазят плащането като готова бланка, за да не се налага да въвеждат данните всеки семестър.

Всички студенти, обучаващи се в други учебни заведения, също могат да заплатят семестриалните си такси през меню „Преводи“, като изберат подходящата за нареждания превод опция.

Полезни функционалности, от които могат да се възползват студентите, са нареждане на онлайн преводи между собствени сметки и към сметки на трети лица, спестяване чрез виртуална спестовна компонента или други спестовни сметки, зареждане на виртуална карта, управление на лимити на банковите карти, временно блокиране при съмнения за изгубена или открадната карта, кандидатстване за кредитни продукти, заявяване на нови продукти и услуги и много други.

 

Още новини

Последни новини

Свържете се с нас

010

Запазете час

за консултация

Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

012

Намерете клон

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати