новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Банка ОТП, компанията майка на Банка ДСК, е най-добрата МСП банка в Централна и Източна Европа

Авторитетното международно издание Global Finance определи победителите в конкурса  „Най-добра МСП банка за 2022 г.“. Собственикът на Банка ДСК Банка ОТП беше определена за „Най-добра МСП банка в Унгария“ и за „Най-добра МСП банка в Централна и Източна Европа“. Предвид решаващото значение на малките, средни и микропредприятията за икономиката, МСП сегментът заема стратегически важно място в бизнеса на банковата група с присъствие в 11 страни в Югоизточна Европа.

„Малките и средни предприятия бяха най-силно засегнати от COVID-19 пандемията и ще играят решаваща роля за възстановяването на всяка страна“, заявиха от изданието. „Това е уникален и важен момент да отличим финансовите институции, които най-добре обслужват малкия и среден бизнес, за услугите и подкрепата, които предоставят.”

Победителите са избрани въз основа на заявки, изпратени от банките, независими изследвания, както и с участието на МСП експерти, ръководители и експерти в областта на технологиите. Global Finance използва алгоритъм с критерии - познаване на пазарите и нуждите на МСП, широк обхват на продуктите и услугите, пазарна позиция и иновации. Тазгодишната класация се базира на представянето на банките от 1 април 2020 г. до 31 март 2021 г., като са отличени  банки от цял свят.

 

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon