новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Изпълнителният директор на Банка ДСК и председател на УС на Асоциацията на банките в България - Диана Митева с награда „Банкер на годината“ за 2021

На официална церемония, г-жа Диана Митева, председател на УС на Асоциацията на банките в България, изпълнителен директор, член на УС и ръководител на направление „Банкиране на дребно“ в Банка ДСК, бе отличена с наградата „Банкер на годината“ за изграденото доверие на акционерите и колегите в банковия сектор.

Призът бе връчен от вицепрезидента на Република България г-жа Илияна Йотова, която отбеляза добрия пример на г-жа Митева за това как подплатената с безспорен професионализъм и прекрасни човешки качества амбиция води само напред.

Това е трето отличие за изпълнителния директор на Банка ДСК, след като бе удостоена с престижната награда през 2009 и 2017 г.

„Изключително съм развълнувана да приема тази награда! Доверието е това, което ни е водело винаги в отношенията с нашите колеги. Благодаря на страхотния екип на Банка ДСК, с който работим усилено, за да бъдем най-сигурният и предпочитан партньор от страна на нашите клиенти. Ще продължим да работим за доброто име на банката като фактор за заслуженото доверие и стабилност във финансовата сфера“, сподели г-жа Митева.

Г-жа Диана Митева е носител и на престижната унгарска награда „Андраш Фай“, лауреат е на авторитетната награда за банково управление „Атанас Буров“, както и кавалер на Националния орден за заслуги на Франция. Под нейно ръководство се извършват редица успешни, мащабни проекти в Банка ДСК, сред които „Частно банкиране“ и Retail Bank of the Future, както и интеграцията на Експресбанк с Банка ДСК през месец май миналата година.

Наградите „Банкер на годината“ се организират за двадесет и осми път от специализираното финансово издание „БАНКЕРЪ“ и отличават най-успешните мениджъри на финансови институции за забележителни ръководни умения и постигнати добри финансови резултати през изминалата година.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon