новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Мениджърът „Човешки ресурси“ на Банка ДСК – Радослава Кроснева с награда „HR мениджър на годината“ за 2021 г.

На специална виртуална церемония на 17-ти февруари Радослава Кроснева, мениджър ЧР на Банка ДСК, бе отличена с най-престижна в HR средите награда „HR мениджър на годината“ от Българската асоциация за управление на хора (БАУХ).

Призът е признание за професионализма й и показаните през годината изключителни лидерски качества и съвършенство на управленско ниво в професията.

От 2019 г. Радослава оглавява управление „Човешки ресурси“ на Банка ДСК. Тя създава силен екип, който играе важна роля в реализацията на ключови за Банка ДСК проекти, сред които сливането и трансформацията на най-голямата ритейл банка в България, дигиталната трансформация и новата визия за обслужване на банката.

Г-жа Кроснева има над 20 години опит във всички сфери на човешките ресурси, като е преминала през различни роли, в т.ч. и ЧР мениджър на Италчементи Груп, КАИ Груп и Сосиете Женерал Експресбанк. Комбинира стратегическа визия на ЧР директор в голяма компания с човешка емпатия, която създава стойностни екипи, способни да подкрепят трайното бизнес развитие на компанията.

„На първо място бих искала да благодаря на организаторите за доверието и признанието. Благодаря най-сърдечно и на всички, които бяха заедно с мен и ме подкрепяха. Много се радвам, че получавам тази важна за екипа ми и за мен лично награда, защото ще ми напомня и за трудните, и за прекрасните моменти по пътя към успеха. Бих искала да посветя наградата на моя екип и всички колеги в Банка ДСК – това нямаше да бъде възможно без тях.“ – сподели г-жа Кроснева по време на онлайн церемонията, организирана от БАУХ през вчерашния ден.

 

За Годишните HR награди на БАУХ

Конкурсът за годишните HR награди е форма за споделяне и отличаване на иновативни и успешни практики, припознати за ценни от бизнеса, обществото и хората и реализирани на национално ниво. Те поощряват авторството, творческия подход в професията и създаването на нови, уникални продукти и проекти, ефективно реализирани на практика.

В оспорвана надпревара тази година, седемчленното жури допусна до последния етап на оценка 31 кандидати, които се състезаваха за призове в 7 категории.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon