новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Уведомление за промени в Общите условия на Банка ДСК към договори за кредити и договори за издаване на банкови гаранции на клиенти от сегмент „Малък бизнес“

Уважаеми клиенти,

 

Уведомяваме Ви, че считано от 03.01.2023 г. са в сила промени в Общите условия на „Банка ДСК“ АД към договори за кредити и договори за издаване на банкови гаранции на клиенти от сегмент „Малък бизнес“.

От посочената дата се  изменя начинът на уведомяване на клиентите за предстоящи промени в Общите условия на „Банка ДСК“ АД към договори за кредити и договори за издаване на банкови гаранции на клиенти от сегмент „Малък бизнес“ и в Тарифата за таксите и комисионите, които “Банка ДСК” АД прилага по извършвани услуги на клиенти (чл. 7, ал. 1 от т. ІІІ. „Лихви, такси и комисиони. Разходи“; чл. 59 от раздел Е. „Изменение на договора за кредит/ издаване на банкова/и гаранция/и/ лимит за издаване на бизнес кредитни карти. Изменение на общите условия. Други уговорки“).

 

С всички промени и с пълния текст на променените Общи условия може да се запознаете на адрес:  Общи условия към договори за кредит и банкови гаранции на клиенти сегмент Малък бизнес (dskbank.bg)

 

На основание чл. 59, ал. 2  от Общите условия на „Банка ДСК“ АД към договори за кредити и договори за издаване на банкови гаранции на клиенти от сегмент „Малък бизнес“, спрямо договори, сключени до 31.12.2022 г., гореописаните промени в Общите условия са в сила от 03.03.2023 г., като до посочената дата се прилага текстът от обявените на 18.05.2022 г. Общи условия. Банката счита, че клиентът е приел промените, ако не е отправил писмено изявление до банката за отхвърлянето им до 03.03.2023 г.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon