новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

„Град като хората“ 3 на Банка ДСК отива във Варна с цветна и ценна кауза

За трета поредна година проектът „Град като хората ще облагородява градската среда и ще насочи вниманието върху важен за обществото ни проблем. Инициативата на Банка ДСК отива в морската ни столица Варна, където отново с помощта на артисти ще изрисува един малък  „безопасен град като хората“ за всички жители и гости на града.

Основният фокус на социално-отговорния проект в третото му издание е безопасността на децата на пътя. Като компания – приятел на детето, банката от дълги години влага усилия и средства в грижата за подрастващите и тяхното развитие, образование, а вече и в информация за безопасността им.

По време на кампанията, която ще продължи през целия месец септември, ще има различни онлайн и физически активности, които ще спомогнат за по-добрата осведоменост на децата за правилника за движение и тяхната безопасност.

Партньори на Банка ДСК са Община Варна и КАТ Варна, които взимат активно участие и в реализацията на тазгодишното преобразяване на част от морската ни столица. Банката излиза от пределите на София и осъществява проекта именно във Варна, тъй като общината там е първата в България, която обръща внимание на безопасността и ниската скорост в града още през 2017 г. Тя активно подкрепя и се включва и в Европейската седмица на мобилността, от която ще бъде част и „Град като хората“ 3.

Подробности за „Град като хората“ 3 можете да следите в социалните мрежи на Банка ДСК.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon