empty image

Новини от Банка ДСК

 

 • Банка ДСК отново стана „Банка на годината“

  Банка ДСК взе две награди от 20-ия юбилеен конкурс „Банка на годината“
  Прочети повече
 • Реклама на Банка ДСК беше отличена с награда от фестивала ФАРА 2017

  Реклама, реализирана за Банка ДСК, донесе на Noble Graphics бронз от специализирания фестивал на Българската асоциация на комуникационните агенции
  Прочети повече
 • Банка ДСК с награда за подкрепа към развитието на шахмата в България

  Със специален приз беше отличена Банка ДСК на провелото се в София 11-то издание на престижния международен детски турнир по шахмат „Купата на лъвчетата“
  Прочети повече
 • Банка ДСК подкрепи фотоизложба на Десислава Кулелиева, разкриваща красивите детайли на София

  За поредна година Банка ДСК подкрепи реализирането на уникален авторски проект на талантливата фотографка Десислава Кулелиева
  Прочети повече
 • Банка ДСК, Държавен фонд „Земеделие” и „ДСК Бул-Проджект подписаха в София Рамково споразумение за прилагане на финансовия инженеринг в действие

  СИЛЕН СТИМУЛ ЗА РАЗВИТИЕ НА СЕЛСКИТЕ РАЙОНИ В БЪЛГАРИЯ
      
  Банка ДСК, Държавен фонд „Земеделие” – Разплащателна агенция и „ДСК Бул-Проджект” ООД ще положат съвместни усилия да стимулират развитието на селските райони в България. Те ще си сътрудничат при оказ-ването на безвъзмездна финансова помощ за инвестиции, които се реализират по Програмата за развитие на селските райони. Това е основният предмет на Рамковото споразумение, сключено в София между Банка ДСК, Държавен фонд „Земеделие” и „ДСК Бул-Проджект”.

  Прочети повече
 • Банка ДСК връчи на Фондация „Светът на Мария“ наградата за „Проект на годината 2016“

  За 12-та поредна година Фондация „Лале“ отличи най-значимите проекти на неправителствени организации в социалната сфера
  На специална церемония, провела се в Литературен клуб „Перото“, бяха раздадени традиционните награди на Фондация „Лале“ за социални проекти, даващи граждански пример чрез значима промяна в средата, в която живеем.
  Директорът на дирекция „Комуникации и координация“ в Банка ДСК Камелия Величкова връчи награда на Фондация „Светът на Мария“ за реализацията на проекта „Трудова практика – обучения в трудови и социални умения за младежи с интелектуални затруднения“. „Причината да се спрем на този проект е изключителната воля на неговите организатори в него да бъдат включени младежи с намален интелектуален капацитет и да им бъде осигурен равен достъп до трудова дейност.

  Прочети повече
 • Петокласници от Люлин гостуваха на Банка ДСК в рамките на Европейската седмица на парите

  В рамките на Европейската седмица на парите (27-31 март 2017 г.) Банка ДСК организира посещение в банката на учениците от 5 клас на 96-то училище в ж. к. Люлин. С функциите и значението на парите през вековете, с банковото дело, работата и задачите на кредитните институции тийнейджърите бяха запознати от Иван Георгиев, директор на „Организационно развитие и обучение“. За банката и хората в нея разказа Главният изпълнителен директор Виолина Маринова, която покани петокласниците в своя кабинет. Те разгледаха новата сграда на централното управление на Банка ДСК, както и първата постройка на банката, обявена за архитектурен паметник.
  Децата участваха активно във викторината за парите и банките, задаваха много въпроси на участниците в срещата и накрая получиха награди за своята активност.

  Прочети повече
 • Започнаха тържествата по честване на 60-годишнината на Банка ДСК

  Тази година Банка ДСК празнува 60 години от своето създаване през 1951 г. като Държавна спестовна каса - единствената влогонабирателна и кредитна институция за населението.  През 1998 г. тя е преобразуване в търговска банка, а през 2003 г. става собственост на унгарската Банка ОТП.
  В края на месец август начало на тържествата по повод годишнината на най-старата кредитна институция в България  даде Регионален център Варна на Банката с четвъртото издание на единствената по рода си ветроходна регата Match Race Melges 24. Регатата, която  се проведе в акваторията на Варненския залив, се осъществи и с подкрепата на «Частно банкиране» на Банка ДСК.

  Прочети повече
 • Изпълнителният директор на Банка ДСК Доротея Николова с отличие от в. Банкеръ

  Доротея Николова, изпълнителен директор на Банка ДСК и ръководител направление „Финанси и планиране“ на Банката, бе  сред отличените на провелите се на 1 декември т.г. награди "Банкер на годината", организирани от в. Банкеръ. Както отбелязаха организаторите, въпреки сложната финансова и икономическа ситуация, вестникът продължи традицията си, запазена повече от двадесет години - да отличи мениджърите на онези финансови институции, които запазиха стабилност през 2015-а.
  Доротея Николова получи наградата "Банкер на годината" за 2015 г. за ефективна политика и устойчиво присъствие на Банка ДСК на българския банков пазар.

  Прочети повече
 • Есен на колела - голяма награда

  В резултат от проведената в периода 23.09.2014 -23.01.2015 г. кампания за продажба на автомбилни застраховки „Есен на колела“ 2014, съгласно ангажиментите си и регламента на кампанията, ръководствата на „Групама Застраховане“ ЕАД и Банка ДСК ЕАД предоставиха голямата награда – ползване на лизингов автомобил за срок от 6 месеца и покриване на разходите за гориво чрез ваучери за гориво, на стойност 600 лв. за срока на ползване на Тодор Петров Тодоров – кредитен инспектор във Финансов център Приморски към Регионален център Варна, който  успя не само да реализира най-голям брой застраховки през кампанията, но и най-голям обем премиен приход.

  Прочети повече
 • Виолина Маринова бе удостоена с престижна награда

  Виолина Маринова, главен изпълнителен директор и председател на Управителния съвет на Банка ДСК , бе удостоена с наградата „Андраш Фай” за особени заслуги в работата си в Банка ДСК, най-успешното дружество на Банка ОТП. Наградата е признание за изключителния принос на Виолина Маринова и личното й участие във финансовите успехи на Банка ДСК, и за организационната и ръководната консолидация на Банката.

  Прочети повече
 • Банка ДСК представи иновации в управлението на отношенията с клиентите на Финансов форум "Иновации"

  Иновациите във финансовия сектор като все по-значим фактор за развитието и успеха на финансовите институции бяха във фокуса на третото издание на международния Финансов форум „Иновации“, организиран от Асоциация Банка на годината. Събитието се проведе на 14 юни в София хотел Балкан с партньорството на Банка ДСК и събра представители на банковия сектор в България, на небанкови финансови институции, технологични компании, компании с иновативни продукти и проекти от различни сфери на бизнеса. Участниците обсъдиха необходимостта от непрекъснати иновации, за да може секторът да остане актуален и адекватен на съвременния глобален потребител на финансови продукти и услуги, на мисленето на интернет поколението.

  Прочети повече
 • Продължава стратегическото партньорство на Банка ДСК със Застрахователна компания Групама

   
  Главният изпълнителен директор на Банка ДСК Виолина Маринова и главният изпълнителен директор на Застрахователна компания Групама Селин Болар откриха в края на месец май новия офис на компанията на бул. "България" и бул. "Гоце Делчев" в столицата. Партньорството между Банка ДСК и Групама датира от 2008 г., когато  международната Застрахователна и банкова група Групама АД Франция придоби двете застрахователни дружества ДСК Гаранция, собственост на Банка ДСК,  и стана техен едноличен собственик. През 2009 г. дружествата са преименувани официално на Групама Застраховане ЕАД и Групама Животозастраховане ЕАД и стават ексклузивни партньори на Банка ДСК по силата на дългосрочно споразумение в областта на банково застрахователните продукти.

  Прочети повече
 • Изпълнителният директор на Банка ДСК Доротея Николова взе участие в кръгла маса на тема „Насърчаване и развитие на женското предприемачество в България”

  Събитието, което се състоя на 10 май в София хотел Балкан с официалното партньорство на Министерство на икономиката, събра жените-лидери в различните браншове да обсъдят методите и начините за насърчаване на женското предприемачество в страната. Доротея Николова бе сред участниците в кръглата маса, организирана  от сп. Business Lady и Business Lady Club, чиято цел бе на правителствено и общинско ниво да се разгледа и дискутира развитието и бъдещето на жените в бизнеса у нас.

  Прочети повече
 • Пиесата „Гъдулката гори”- спечелила конкурса за създаване на нови драматургични произведения от български автори към театър „ София ’

  За втора поредна година българската общност в британската столица ще бъде превзета от нашата музика, изкуство, театрални представления  и множество прояви на националната ни култура. В рамките на един месец , от 1- ви до 30-ти ноември гостите на града ще имат възможност да се насладят и на две театрални постановки на театър ‘’ София ‘’ , а именно уникалните спектакли „ Гъдулката гори ‘’ и „ Когато рокът беше млад ‘’.
  Преминала през оспорван конкурс за написване на нова българска драма, организиран от театър „ София ‘’ с подкрепата на Банка ДСК,  пиесата „ Гъдулката гори ‘’ с автор Райко Байчев спечели първо място и беше реализирана на сцената на театъра като моноспектакъл на Юлиян Рачков.

  Прочети повече
 • Банка ДСК е най-магнетичният банков бранд

  Това става ясно от второто издание на класацията „Магнетичните брандове“ на стратегическото звено в Saatchi&Saatchi - Brandworks и агенцията за маркетингови изследвания Pragmatica. Класацията излъчи топ 10 на най-магнетичните брандове в категорията „Банки“, като се базира на онлайн изследване, проведено на национално ниво сред представителна извадка от 600 души. Банка ДСК е класирана на първо място с 53.4% от гласовете на участниците.

  Прочети повече
 • Изпълнителният директор на Банка ДСК Доротея Николова получи наградата "Буров" за банково и финансово управление за 2016 година

  На официална церемония на 25 януари 2017 г. бяха връчени наградите за банково, финансово и индустриално управление за 2016 г. на името на един от най-големите банкери и финансисти в българската история Атанас Буров. Наградите на Фондация "Атанас Буров" се присъждат на български индустриалци, банкери и финансисти, които чрез работата си подобряват имиджа на страната и повишават нейната конкурентоспособност.
  Изпълнителният директор на Банка ДСК и ръководител на направление „Финанси и планиране“ Доротея Николова стана носител на приза "Буров" за банково и финансово управление за 2016 година.
  Това е поредното признание за г-жа Николова, която бе удостоена с наградата "Банкер на годината" за 2015 г.

  Прочети повече

Последни новини

Свържете се с нас

010

Запазете час

за консултация

Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

012

Намерете клон

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати