новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

50 студенти искат да са стажанти в ДСК

Завърши изложението „Кариери 2008”
В седмото издание на издание на форума "Кариери 2008“ 154 български и международни компании - предприятия, банки, търговски фирми, консултантски агенции и др., представиха пред студенти и млади специалисти възможностите за стаж и работа при тях.
Над 200 млади хора – бъдещи икономисти, юристи, математици, студенти по международни икономически отношения и др., се информираха подробно през двата дни на изложението за условията на програмата за прием на млади специалисти на стаж в Банка ДСК. Кандидатите за стаж в Банка ДСК са се интересували най-вече от възможностите за квалификация като специалисти по банкови операции, а също и в маркетинга на Банката, човешките ресурси, в правната дирекция и информационните технологии.
Стажът, предлаган от ДСК, продължава от 1 до 3 месеца между 4 и 8 часа дневно, като е възможна ротация на стажантските позиции, т.е. в повече от една сфери или дейности на банката. Приемат се студенти, завършили семестриално най-малко ІІ курс, но ако имат средно специално образование по икономика или информационни технологии, може да бъдат и в по-долен курс. Стажантски позиции са по принцип неплатени, но при добри изяви са трамплин към евентуална постоянна работа в банката. Кандидатите може да стажуват не само в София, но и по избор в регионалните центрове : Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Плевен, Пловдив, Стара Загора, които са най-близки до родните им места или до градовете, в които следват.
По време на "Кариери 2008" 50 души вече заявиха твърдо желанието си за стаж в Банка ДСК и оставиха на щанда първоначално изискваните мотивационно писмо и автобиография, а много други ще ги изпратят по имейл.
Подобни изложения под мотото "Добра кариера, добър живот" и с генерален спонсор "Нестле" ще се състоят и в Пловдив, Варна, Русе, Велико Търново, Стара Загора, Благоевград, а тази година за първи път и в Свищов.

 

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon