новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Банка ДСК пуска нова кредитна карта DSK MaxiCаrd

  
Банка ДСК пуска на пазара нова кредитна карта DSK MaxiCаrd. С нея клиентите ще могат да пазаруват разсрочено без лихва и годишна такса при търговските партньори на банката в България. Това са всички търговски обекти, в които има стикер с логото на DSK MaxiCаrd.
До 21.01.2009 г. пък без лихва са всички стандартни покупки на ПОС при търговец (покупки, които не са на вноски), както и тегленето на пари от банкомат или в банков клон.
Кредитният лимит на DSK MaxiCаrd е от 100 до 7 хил. лева. В рамките на лимита клиентите на DSK MaxiCard ще могат да обслужват едновременно няколко безлихвени покупки на вноски, включително и в различни търговски обекти.
Процедурата за одобрение е максимално облекчена. Не се изисква обезпечение, като за лимит до 1000 лв. не се извършва анализ на доходите.
За кредитна карта DSK MaxiCard може да се кандидатства в удобен клон на Банка ДСК или чрез интернет сайта на банката.
Преференциални условия при издаване и използване на картата са: без годишна такса, без месечна такса, както и без такса при покупки в търговски обекти. Клиентите плащат единствено 9 лв. такса за издаване или преиздаване на картата.
DSK MaxiCard дава възможност на кредитодържателите сами да решават кога и как да погасяват задълженията си, като след всяко погашение можгат да ползват кредита си отново. Картата може да се захранва и със собствени средства, с които клиентът да разполага над кредитния си лимит. Могат да се издават допълнителни карти на всеки клиент или на посочено от него пълнолетно лице.

 

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon