новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Банковите промоции по кредитни карти

Въпреки удобствата им кредитните карти в България все още се считат за скъп начин за пазаруване. Въпреки това има оферти за издаване на карти, които си заслужава да бъдат разгледани.
Повечето промоции по кредитни карти са свързани с пазаруването в определени вериги, които са търговски партньори на банката, издаваща картата, като предимството е, че не се плаща лихва. Но през последните месеци банките започнаха да прилагат и други трикове, за да привлекат нови клиенти.
Промоционалният продукт на ДСК -кредитната карта DSK-MTel - дава някои предимства на клиентите на MTel - новите такива не дължат лихва при покупката на SIM карта и телефон от търговската верига на телекома, а съществуващите абонати не плащат такса за издаването на картата. Картодържателите се освобождават и от задължението да плащат лихва при покупки в магазините на търговските партньори на ДСК. В рамките на промоционалния срок отпада задължението да се плаща месечна такса и първата годишна такса. Кредитният лимит е до 120 хил. лв. Промоцията важи до 2 юни. Клиентите имат възможност да кандидатстват за картата в офис на „М-Тел", през интернет, от сайта или в клон на ДСК. Процедурата за издаване предвижда за лимит до 1000 лв. максимално облекчен режим за одобрение, а за лимит от 1000 лв. до 15 000 лв. е необходимо само да се представи удостоверение за доходи. Картодържателите имат само едно задължение - всеки месец след 20-о число, в рамките на 15 дневен период да внесат по-малкото от двете: 2 % върху цялото задължение; сумата на месечните вноски по всяка покупка на изплащане. Пощенска банка предлага няколко кредитни карти с марката American Express, които ви осигуряват различни отстъпки (най-често между 5 и 10%) в цената на някои от стоките и услугите, предлагани от търговските партньори на компанията. Отстъпките важат и в чужбина, а пълен списък на обектите, където промоцията важи, можете да намерите в сайта на банката. Картополучателите получават застраховка „Защита на покупки", която в срок от 90 дни след покупката на стока ви гарантира покриване на разходите в случай на повреда или кражба. Златната карта покрива и разходи по изгубен багаж.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon