новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Дарик радио обяви наградите за икономика “Златен портфейл” – Дарик радио

 

За седми пореден път „Дарик радио” обяви наградите за принос в българската икономика и финанси „Златен портфейл”.
Наградите са разпределени в шест категории, съобщава Дарик радио.
В първата категория за „Мениджмънт на финансови компании” победител е банка ДСК. Другите номинирани бяха “Елана” и TBI.
Във втората категория за „Публично-частно партньорство” победителят е община Каварна. Другите номинирани бяха община Банско и община Панагюрище.
В третата група - „Инвеститор на годината” победителят е фонд „Новатор”. Другите номинирани бяха „Митал стил” и „Телеком Аустриа”.
Специалната награда тази година е в три категории: „Едно в три” – професия министър – Николай Василев; „Три в едно” – за министър Румен Овчаров за обединението на две министерства в едно и фраза на годината; „Три от три” – за Сашо Дончев, „Овергаз” за трите проекта на компанията - за газификация, за оптична телевизия и търговия с вредни емисии.
Голямата награда „Златен портфейл” взе Българска фондова борса. Тя се конкурираше за приза с Тор Бьорголфсон и Нова телевизия.
В последните няколко години наградата беше присъждана на Валентин Златев – генерален директор на „Лукойл България” (2004 г.), Лидия Шулева – министър на икономиката (2003 г.), Светослав Гаврийски – управител на БНБ (2002 г.).
Наградите бяха определени от седемчленно жури, с председател Георги Ганев – директор на Центъра за либерални стратегии. Сред членовете бяха и представители на БСК, Industry Watch и др.


 

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon