новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Диана Митева получи приза „Буров"

Със стилна церемония, украсена с най-високо институционално присъствие, фондация „Атанас Буров" връчи на 30 януари традиционните си награди за финансов и индустриален мениджмънт за 2013-а. Събитието събра в зала „Триадица" на Гранд хотел „София" финансовият и бизнес елит на България. А приветствени слова поднесоха премиерът на България Пламен Орешарски и управителя на БНБ Иван Искров.
При откриването на церемонията председателят на управителния съвет на фондацията Виолина Маринова припомни, че наградите се присъждат от настоятелите на фондацията. Те избират между мениджъри с безспорна репутация и авторитет в професионалните среди, допринесли както за развитието на компаниите, които управляват, така и за икономиката на държавата.
Наградата за финансов мениджмънт за 2013-а бе присъдена на изпълнителния директор на „Банка ДСК" Диана Митева заради налагането на кредитната институция като предпочитан партньор и лидер по доверие на клиентите. Тя й бе връчена от миналогодишния призьор - главния изпълнителен директор на „Булстрад Виена Иншурънс Груп" Румен Янчев.
В приветствията си пред бизнес елита на България премиерът Пламен Орешарски и управителят на БНБ Иван Искров подчертаха, че банковата система и индустриалният капитал винаги са били тясно свързани. Според тях през следващите години финансовите и производствените компании ще имат по-добри перспективи за развитие и ще бъдат двигатели на икономическия ръст на страната.

Материалът е публикуван със съкращения

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon