новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

С “ДСК Директ” плащаме и сметки към Globul

Потребителите на платформата за електронно банкиране "ДСК Директ" вече могат да платят пълно, частично или авансово своята сметка към Globul. Това съобщиха вчера от трезора, оглавяван от Виолина Маринова. Клиентите на платформата имат възможност да увеличат кредитния си лимит и да платят за включване на услугата роуминг. Те могат и да заредят b-connect карта с 5, 15, 25 или 40 лева.
Потребителите, ползващи "ДСК директ", са вече над 20 000, казаха още от финансовата институция. Услугата съчетава в себе възможността за банкиране по телефона, чрез интернет и SMS. Основното предимство е, че едни и същи средства са налични през всички канали 24х7 и на секундата.
Чрез "ДСК директ" клиентите получават възможност да ползват и нови, специално разработени за ползване чрез електронни канали на банката, продукти. Най-голямото удобство е, че могат да бъдат избирани по всяко време различни способи за отдалечено банкиране - интернет портал, сall сenter 0700 10 375, SMS услуги.
Специално улеснение за клиентите, желаещи да спестяват, е спестовна компонента към разплащателна сметка. От разплащателната сметка могат да се отделят средства, без ограничения в сумата, които се олихвяват с по-висока лихва. Не се събират такси за прехвърляне на средствата от разплащателната сметка в нейната допълнителна част.
Клиентите могат да се възползват и от виртуална карта, която е специално създадена за плащане в интернет. Тя предоставя предимствата на кредитна карта при плащания в мрежата, но без годишни такси и обезпечения.

Още новини

Свържете се с нас

customer experience servicing customer servicing icon

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

trainer trainer icon

Анкета

За оценки и препоръки

pin pin icon

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon