новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Фишинг имейли до клиентите на Банка ДСК

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви уведомим за нов опит за фишинг измама.

Клиенти на Банка ДСК получават по имейл фалшиви съобщения от името на банката, които приканват да последвате линк и да въведете данните си за вход в ДСК Директ, както и чувствителни данни като имена, номер на карта, валидност на карта и CVV код, телефонен номер, ПИН и СМС код и др.

В случай че сте получили такива съобщения, молим Ви незабавно да ги изтриете, без да следвате посочените линкове. Ако сте въвели някаква чувствителна информация, променете своевременно потребителските си идентификатори за достъп до ДСК Директ от друг компютър и се свържете незабавно с Call Center на Банка ДСК на телефон 0700 10 375, кратък номер *2375 (*BDSK), на имейл call_center@dskbank.bg или чрез формите за обратна връзка на страницата на Банката или ДСК Директ.

Използваме случая да напомним, че Банка ДСК или друга финансова институция при никакви обстоятелства няма да поиска от Вас да предоставите данни за пароли, ПИН или CVC/CCV код на карта, както и други данни, свързани с достъпите Ви за електронно или мобилно банкиране или данни за сметки. Можете да се запознаете с нашите препоръки за сигурност на уеб сайта на банката: https://dskbank.bg/препоръки-за-сигурност

 

С уважение,
Екипът на Банка ДСК

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon