новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Банка ДСК и Visa Business Debit подкрепят Вашия бизнес със специални предложения

Успешният бизнес има нужда от успешни бизнес партньори. Ето защо ние от Банка ДСК Ви предоставяме преференциални условия, с които да Ви помогнем да направите Вашия бизнес още по-успешен. Плащайте с Вашата карта Visa Business Debit и вземете 10% отстъпка за услугата, която Ви е необходима.


  • Бъдете конкуренти и създайте свой онлайн магазин! Всеки клиент, заплатил с Visa Business Debit от Банка ДСК, получава 10% отстъпка от Webselo.com за поръчка на индивидуален проект и 10% отстъпка от цената на абонаментна услуга за пъвите 3 месеца. Всеки проект се изработва с внимание към детайла, като следва строг контрол на качеството, заимстван от най-добрите практики в индустрията.
  • Перфектното съчетание между иновации и традиционното обслужване с дигиталните счетоводни услуги от MKAFinance. Специално за картодържателите на Visa Business Debit, предоставяме възможността да се възползват от безплатна консултация и 10% отстъпка от месечния абонамент при заплащане с карта.
  • Качествени преводи и легализация на документи изцяло онлайн, само с няколко стъпки с Арте.Док! Възползвайте се от 10% отстъпка за всяка поръчка при плащане с Visa Business Debit от Банка ДСК! Агенция за преводи Арте.Док предоставя качествени преводи при спазен срок и конфиденциалност на 36 езика, благодарение на 24-годишен опит в сферата и собствено разработената АРТЕ 5Е система „Гарантиран качествен превод“.

Открийте още много остъпки за бизнеса Ви тук.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon