empty image

Премиум карта World Debit Mastercard

Висок клас дебитни карти, предлагащи премиум услуги
и предимства за Вас

Карта World Debit Mastercard от Банка ДСК е дебитна карта, която е символ на престиж и удобство. Тя ще ти осигури спокойствие, привилегии и специално отношение навсякъде по света.

Предимства (only for admin)

Премиум предимства и услуги на World Debit Mastercard:

С тази карта пътуваш удобно, резервираш лесно и посещаваш стотици обекти с отстъпка. Ето какво означава да бъдеш World Debit притежател:

 • Безплатен достъп за теб и 1 придружител до VIP салоните на летища в 6 града;

 • Безплатно членство за достъп до VIP салоните на над 1 000 летища в над 120 страни с услугата LoungeKey;

 • Пропускане на опашките при проверки и чекиране в над 70 летища с услугата Мastercard® Airport Security Fast Track by Dragon pass;

 • Достъп до ексклузивни оферти и отстъпки за преживявания, ресторанти, обекти и услуги в България и чужбина с Priceless.com от Mastercard;

 • Безплатен интернет достъп на повече от 1 милион точки по света с услугата Global Wi-Fi Boingo.*

*Global Data Roaming by FlexiRoam е мобилна услуга, която ще замени Global Wi-Fi Boingo след 23.03.2024 г.

Колко ще ми струва?

Можеш да заявиш дебитна карта World Debit Mastercard в най-удобния офис на Банка ДСК и да я получиш с куриер до посочен от теб адрес. Картата може да бъде издадена както към нова, така и към съществуваща сметка.

 • Издаване на карта – безплатно

 • Месечна такса за карта – 5 лв.


Научи повече за услугите:

1. Безплатен ВИП достъп за двама

Възползвай се от безплатно посещение за теб и един придружител в седем VIP салона. Нужно е единствено да покажеш* твоята World Debit Mastercard при влизане в салоните на:

 • Sofia Vitosha Aspire Lounge (T2);

 • Sky Lounge, Vienna Schwechat Airport (T3);

 • IGA Sleepod, Istanbul Airport;

 • IGA Lounge, Istanbul Airport;

 • Kepler Club, Istanbul Sabiha Gokcen Intl Airport; Business Club, Belgrade Nikola Tesla Airport (T2);

 • Primeclass Business Lounge, Skopje International Terminal.

*Ако участваш в програмата LoungeKey, за да бъде посещението безплатно, не използвай за вход твоя членски номер или код, а само картата World Debit Mastercard.


2. Предимствата на LoungeKey

World Debit Mastercard ти осигурява безплатно членство в LoungeKey за достъп до ВИП салони на летищата. Самият достъп се заплаща в зависимост от конкретната локация.

За да влезеш в LoungeKey ВИП салон, валидирай твоята World Debit Mastercard на входа.

За твое удобство можеш да свалиш приложението LoungeКey или да се регистрираш на сайта, за да проверяваш с лекота информация за салоните.

Салони на летищата

Намери салона на летището

Валидиране на карта

Валидирай твоята карта на входа

Почивка в салон на летището

Наслади се на престоя в салона


3. Спокойствие с Fast Track преминаване

Мastercard® Airport Security Fast Track by Dragon pass ти осигурява бързо преминаване по отделен коридор с приоритетен достъп през летищните проверки и чекиране на цени, започващи от 3.50 евро.

За целта регистрирай твоята World Debit Mastercard в сайта или в мобилното приложение Mastercard Travel Experiences на DragonPass.

1. Преди пътуване влез в приложението/сайта и избери летище, брой пътници и кога ще бъдеш там.

2. Ще получиш потвърждение на цената на услугата и Fast Track код.

3. Когато си на летището, отиди във Fast Track зоната и представи своя код.

Какви други услуги предлага Mastercard Travel Experiences?

Салони на летищата

Бърза проверка на багажа

Валидиране на карта

Превоз от летището до адрес

Почивка в салон на летището

Оферти в заведенията на летището


4. Безценни оферти и преживявания

С Priceless® се възползваш от отстъпки и ексклузивен достъп до разнообразни категории преживявания като пътуване, развлечения, изкуство и култура, спорт, пазаруване, уелнес и други.

За да ползваш специалните оферти, се регистрирай безплатно на Priceless.com и разгледай всички възможности.Discounts icon

Харесваш премиум услуги?

Ако се интересуваш от специални условия при банкиране и обслужване, можеш да се запознаеш с Пакет Премиум и Пакет Премиум Плюс.Застраховка "Спокойствие към дебитна карта" от

Застрахователен партньор - Групама

 

Застраховка "Спокойствие към дебитна карта" осигурява финансово обезпечение вследствие на злополука и възможност за защита при платежни операции и при финансови загуби.

Основни предимства:

 • Покриват се събития, настъпили на територията на цял свят

 • Богат избор от покрития и застрахователни суми

 • Осигурява защита на всички допълнителни карти без оскъпяване

Повече за застраховката ТУК

Можеш да променяш лимитите по картата си безплатно по всяко време чрез профила си в мобилното приложение DSK Smart или през ДСК Директ. Услугата е достъпна и в офис на Банка ДСК, като в този случай за нея се прилага такса съгласно действащата Tарифа на банката .

Лимити за трансакции

Лимити по Общи условия

Максимална стойност
за договаряне на индивидуални лимити

24–часов лимит за теглене в брой

1 000
лева/валутна равностойност

9 775
лева/валутна равностойност

Лимит на трансакция за услугата „кеш бек” в България

50 лева/валутна равностойност

-

24-часов лимит за плащане при търговец

3 000 лева/валутна равностойност

25 000 лева/валутна равностойност

Общ 24–часов лимит

3 000 лева/валутна равностойност

25 000 лева/валутна равностойност

 

Можете да блокирате временно картата си по един от следните начини:

Самостоятелно:

 • Чрез мобилното приложение DSK Smart: влезте в меню „КАРТИ“ – натиснете върху изображението на картата, след което натиснете бутон „Блокирай временно“

  Как да блокирам картата си

 • Чрез интернет банкирането ДСК Директ: влезте в меню „Карти“ – от бутоните срещу името на картата кликнете върху „Блокирай“. Потвърдете, че желаете временно да блокирате картата.

  Блокирай своята кредитна или дебитна карта

Със съдействие на служител на Банка ДСК:

 • По телефона, чрез Контактния център на Банка ДСК: обадете се на 0700 10 375/*2375. Информирайте оператора, че желаете да блокирате временно Вашата карта
 • В офис на Банка ДСК: посетете удобен за Вас офис и информирайте, че желаете да блокирате временно Вашата карта

Можете отново да активирате картата си по един от следните начини:

Самостоятелно:

 • Чрез мобилното приложение DSK Smart: влезте в меню „КАРТИ“ – натиснете върху изображението на картата, след което натиснете бутон „Активирай“

  Как да активирам блокирана карта

 • Чрез интернет банкирането ДСК Директ: влезте в меню „Карти“ – от бутоните срещу името на картата кликнете върху „Активирай“. Потвърдете, че желаете да активирате картата.

  Активирам блокираната си карта

Със съдействие на служител на Банка ДСК:

 • В офис на Банка ДСК: посетете удобен за Вас офис и информирайте, че желаете да активирате блокираната си карта.

Можете да преиздадете Вашата изгубена/открадната карта по един от следните начини:

Самостоятелно:

 

 • Чрез интернет банкирането ДСК Директ: влезте в меню „КАРТИ“:

 • - Ако картата Ви вече е временно блокирана – от бутоните срещу името й кликнете върху „Преиздай“. Следвайте стъпките до завършване на процеса, като изберете как да получите новата си карта - в офис на Банка ДСК или по куриер на посочен от Вас адрес.

  How to reissue my debit/credit card

  - Ако картата Ви е активна – кликнете върху стрелката вляво от изображението ѝ и след това - върху „Преиздай“. Следвайте стъпките до завършване на процеса, като изберете как да получите новата си карта - в офис на Банка ДСК или по куриер на посочен от Вас адрес.

  Reissue bank card

   

  Преиздаване на банкова карта

Със съдействие на служител на Банка ДСК:

 • По телефона, чрез Контактния център на Банка ДСК: обадете се на 0700 10 375/*2375. Информирайте оператора, че желаете да преиздадете Вашата карта. Изберете как да получите новата карта - в офис на Банка ДСК или по куриер на адрес.
 • В офис на Банка ДСК: посетете удобен за Вас офис и информирайте, че желаете да преиздадете картата си. Изберете как да получите новата карта - в офис на Банка ДСК или по куриер на посочен от Вас адрес.

Ако картата Ви вече е преиздадена, не е възможно да бъде активирана отново. Необходимо е да изчакате новата карта да бъде произведена и доставена до избраната от Вас локация (офис на Банка ДСК или на адрес). 

За да блокирате временно Вашата карта, вижте отговора на въпроса „Не знам къде ми е банковата карта, как мога да я блокирам?“.

За да преиздадете Вашата карта, вижте отговора на въпроса „Банковата ми карта е изгубена/открадната, как мога да я преиздам?“.

Може да преиздадете картата си с нов дизайн от картовата галерия на Банка ДСК по един от следните начини*:

Самостоятелно:

 • Чрез интернет банкирането ДСК Директ: влезте в меню „КАРТИ“ - кликнете върху стрелката вляво от изображението на картата. След това кликнете върху „Преиздай“. Следвайте стъпките до завършване на процеса. Когато стигнете до „Дизайн на карта“, маркирайте опцията „Дизайн от Галерия“ и селектирайте желаното изображение от падащото меню. Изберете как да получите новата си карта - в офис на Банка ДСК или по куриер на адрес.
 • Преиздаване на карта с нов дизайн

   

  Нов дизайн кредитна/дебитна карта


  New design DSK bank card

   

Със съдействие на служител на Банка ДСК:

 • По телефона, чрез Контактния център на Банка ДСК: обадете се на 0700 10 375/*2375 и информирайте оператора, че желаете картата Ви да бъде преиздадена с дизайн от галерията на Банка ДСК. Изберете как да получите новата си карта - в офис на Банка ДСК или по куриер на адрес.
 • В офис на Банка ДСК: посетете удобен за Вас офис и заявете желанието си Вашата карта да бъде преиздадена с дизайн от картовата галерия на Банка ДСК. Освен новия външен вид, изберете как да получите картата - в офис на Банка ДСК или по куриер на адрес.

*Дизайн не може да бъде приложен върху ко-брандираните картови продукти DSK-ISIC, DSK-EYC, DSK-ITIC, DSK-Wizz Air, виртуалните карти, World Debit Mastercard и Visa Infinite, кредитни карти Maxi Go и Visa/Mastercard Platinum.

Посетете удобен за Вас офис на Банка ДСК. Представете новия си документ за самоличност и заявете, че желаете Вашата карта да бъде преиздадена с актуалната фамилия. Изберете как да получите новата си карта - в офис на Банка ДСК или по куриер на посочен от Вас адрес.Други продукти

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете офис

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon