Електронно банкиране и мобилни приложения

Електронно банкиране и мобилни приложения

Достъп до Вашите пари - по всяко време и навсякъде

Интернет банкиране ДСК Директ

24-часов достъп от всяка точка на света до Вашите сметки. С едно натискане на бутон имате възможност да спестявате - без изисквания за минимални суми, без допълнителни такси.

Мобилни Приложения

С нашите мобилни приложения можете да банкирате, да изпращате пари с MoneyGram, да следите натовареността на клоновете или просто да се забавлявате

DSK mToken

DSK mToken е мобилно приложение за потвърждаване на преводи и документи, наредени през интернет банкирането ДСК Директ за индивидуални и бизнес клиенти и през мобилното банкиране ДСК Смарт.

DSK Direct Mobi

Сега вече имате връзка със средствата си в Банка ДСК и чрез мобилния си телефон! Банка ДСК разработи специално за своите клиенти версия на ДСК Директ за граждани, пригодена за мобилни телефони.

Call Center

Възползвайте се от удобството да можете винаги да проверите на телефон 0700 10 375 каква е наличността и движението по Вашите сметки, както и да получите бърз, точен и професионален отговор на въпросите, които Ви вълнуват като наш клиент.

SMS услуги

Сега наистина е лесно, да сте информирани. Ние ще ви изпратим SMS с какви пари разполагате, дали сме платили заявена от вас комунална услуга, кога е използвана банковата Ви карта

Последни новини

Свържете се с нас

010

Запазете час

за консултация

Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с Вас

012

Намерете офис клон

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати