новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Банка ДСК връща до 2% от изразходваната сума при плащане с картите Visa

Клиентите на Банка ДСК, платили стоки и услуги с дебитна, или кредитна карта Visa на ПОС терминал в събота или неделя ще получат бонус ¬ 2% възстановяване на изразходваната сума. Това съобщиха от трезора, ръководен от Виолина Маринова. 1% от изразходваната сума ще получат всички клиенти на банката, извършили плащания на ПОС от понеделник до петък.
Бонусите са част от промоцията на трезора, която стартира на 10 април и е в сила до 10 юни. Промоцията е с цел насърчаване на използването на дебитни и кредитни карти Visa на ПОС при търговец. В промоцията участват всички дебитни карти Visa, които финансовата институция издава: Visa Electron, Visa Space, Virtual Visa, DSK-ISIC, DSK-ISIC-UNI, ДСК Тийн, ДСК Макс, Visa Business Electron, както и кредитните карти Visa Galaxy и Visa Gold. Всяка седмица един клиент на Банка ДСК печели награда от 500 лв. Носителят на наградата се определя чрез томбола, която се тегли ежеседмично. В томболата участват всички транзакции на ПОС при търговец с карти Visa за седмицата.
***
Банка ДСК въвежда промоционални условия и за новооткрити срочни влогове в евро и щатски долари за 1, 3, 6 и 12 месеца. Кампанията е валидна от 10 април до 09 юли 2007 год. Минимална сума за откриване на срочен влог с промоционални надбавки е 500 евро или 500 щатски долара. Максималните промоционални лихвени надбавки по срочни влогове в евро са до 1%, а по срочни влогове в щатски долари ¬ до 1,20 пункта. Лихвите по депозити в евро достигат до 4,35, а за щатски долара ¬ 4,55% в зависимост от срочността. Срочните влогове се олихвяват с промоционална надбавка в рамките на договорения срок на влога, след което ще се прилагат действащите в момента лихвени проценти.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon