новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Банка ДСК заслужи наградата „Каузи 2011 г.” за подкрепата си на SOS Детски селища България

Банка ДСК заслужи наградата „Каузи 2011 г.” в четвъртото „издание” на конкурса за успешни бизнес практики, организиран от сдружението “Общество за лоялност” и счетоводно-консултантската  фирма „Брейн Сторм Консулт”.

Отличието се присъжда на Банка ДСК за подкрепата, която тя оказва на SOS Детски селища България. От началото на 2011 г.  банката – лидер по доверие сред потребителите на банкови и финансови услуги в страната и водеща марка у нас по разпознаваемост, стана  SOS златен корпоративен семеен спонсор. Тя пое траен ангажимент да се грижи за две семейства от SOS Детските селища България – по едно в селищата в Трявна и с. Дрен. В тези семейства се отглеждат общо 11 деца на различна възраст, лишени от родителски грижи.

Председателят на Управителния съвет и главен изпълнителен директор на Банка ДСК Виолина Маринова получи наградата – номинационна грамота и художествено изработен гравиран плакет, от доц.д-р Григорий Вазов, президент на Висшето училище по застраховане и финанси. Изтъкнато бе, че подкрепата на Банка ДСК като SOS златен корпоративен семеен спонсор към осиновените семейства няма само финансов израз. Планират се и редица инициативи, чрез които Банката и нейни служители да станат съпричастни към нуждите на децата, да изградят с тях емоционална връзка. Отличието в категорията «Каузи 2011» е поредно признание за трайната ангажираност на Банка ДСК, която тази година отбелязва своята 60-годишнина, към принципите на корпоративната социална отговорност.

Сдружение «Общество за лоялност» бе създадено неотдавна от водещи български компании с основна цел да съдейства за по-пряката и взаимнополезна връзка между висшето образование и реалния бизнес в България. Тази година общо 36 компании на българския пазар бяха номинирани в петте категории за бизнес наградите на «Общество за лоялност» и «Брейн Сторм Консулт». Победителите бяха излъчени от специално жури по предварително обявени критерии. 

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon