новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Банка ДСК за поредна година e най-разпознаваемата банка


Това сочат резултатите от традиционното маркетингово проучване на Ipsos Fi-nancial Pulse

Банка ДСК продължава категорично да заема челната позиция като „най-разпознаваема банка в България“ и е лидер за населението като основна банка, която се ползва от една четвърт от потребителите на банкови услуги. Това сочат резултатите от национално-представителното маркетингово проучване на Ipsos Financial Pulse за състоянието на банковия пазар на физически лица във възрастовата група 18-69 г. с извадка от 951 души.

Банка ДСК се асоциира с история и традиции, широка мрежа от клонове и банкомати и е лидер в ключовия показател за възприятието на клиентите за добро обслужване с резултат от 36% от всички отговори на респондентите.

Банка ДСК продължава да притежава и най-голям дял на емоционално желание (Attitudinal Equity/ AE), характеризиращ се със силна връзка с бранда. Това сочи моделът за добавената стойност на марката (Brand Value Creator) за поредна година.

Същевременно расте и нивото на клиентска удовлетвореност от услугите, предлагани от Банка ДСК. 92% от клиентите на банката са доволни или много доволни от нейните услуги.

 

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon