новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Банка ДСК и веригата магазини CBA пуснаха нова клубна кредитна карта

Банка ДСК и веригата магазини CBA пуснаха от 21 декември т.г. уникална по рода си ко-брандирана клубна кредитна карта ДСК-CBA.  Тя замества изцяло клубната карта CBA Клуб. Всички натрупани до момента от клиентите на тази търговска верига отстъпки по клубната карта се запазват и се прехвърлят на новата .
ДСК-CBA е кредитна карта MasterCard и осигурява на клиентите всички привилегии на картите с това лого както в България, така и в чужбина. С нея може да се теглят пари в брой, да се плаща в магазини, да се пазарува в интернет, да се правят резервации в хотели, на самолетни билети, да се наема кола, да се плащат сметките за битови разходи през банкомат и др.  С новата карта ДСК-CBA може да се разсрочват до 3 месеца безлихвено покупките в супермаркетите на CBA и «Бурлекс 104» ЕАД.  С нея разсрочено може да се пазарува и в други търговски партньори на Банка ДСК.
Право да получи новата клубна кредитна карта може да получи всеки пълнолетен член на програмата CBA Клуб, който вече е достигнал равнище на отстъпка поне 2 % и е направил покупки в магазините на CBA и «Бурлекс 104» ЕАД над 400 лв за последните 3 месеца.
Няма такса за издаването на картата ДСК-CBA, както и месечна такса за обслужване. Годишната такса за картата е само 30 лв. Нейните притежатели получават безплатен SMS при транзакция с нея и безплатно съобщение на мобилния си телефон всеки месец с информация за дължимите суми.
Лимитът на кредитната карта ДСК-CBA е от 100 до 7000 лв., а гратисният период е до 50 дни.
Клиентите могат да кандидатстват за новата карта ДСК-CBA в удобен за тях клон на Банка ДСК, през Интернет страницата на банката и в големите магазини на CBA и «Бурлекс 104» ЕАД.
Първите 2000 клиенти с тази нова карта ще получат като подарък кошница с подбрани стоки от асортимента на ЦБА.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon