новини
Новини и уведомления
News image

Банка ДСК и корпорацията IMD ще подпишат меморандум за договореност

Банка ДСК и корпорацията IMD (“Инвестмънт енд маркет дивелъпмънт”) ще подпишат меморандум за договореност.
Основната цел на този документ, който по същността си е декларация за намерения, е да се улесни осъществяването на американски инвестиционни проекти в България, включващи собствен капитал от САЩ и/или участие на американски фирми в управлението на проектите. Проектите е предвидено да се реализират в редица ключови икономически сектори, като туризъм, селско стопанство, инфраструктура, транспорт, енергетика и др.
Investor.bg - Американски инвеститори у нас ще взимат заеми от Банка ДСК - 17 Октомври 2006

Банка ДСК и корпорацията IMD (“Инвестмънт енд маркет дивелъпмънт”) ще подпишат във вторник меморандум за договореност, съобщиха от банката.

Основната цел на документа, който по същността си е декларация за намерения, е да се улесни осъществяването на американски инвестиционни проекти в България, включващи собствен капитал от САЩ и/или участие на американски фирми в управлението на проектите.


Проектите е предвидено да се реализират в редица ключови икономически сектори, като туризъм, селско стопанство, инфраструктура, транспорт, енергетика и др.


Банката ще подпомага процеса на подбор, избирането на подходящ момент и размера на инвестициите и ще гарантира отпусканите по проектите заеми да имат приемлив рисков профил. Конкретното сътрудничество между страните, условията за всяко финансиране или подкрепа ще бъдат договаряни за всеки специфичен случай.


IMD Corp. е специализирана в разработването на инвестиционни проекти с дялово и/или управленско участие на компании от САЩ, привличането на частни капитали, ноу-хау и модерни технологии от САЩ за разработване и реализация на проекти в България.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon