новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Банка ДСК и МАРТ-България ще продават ваучери през POS терминалите на Банката

Банка ДСК  и МАРТ- България стартираха проект за продажба на ваучери за предплатени стартови пакети на мобилни оператори през системата от ПОС терминали на Банката, разположени в търговски обекти в цялата страна.

 ПОС устройствата на Банка ДСК в търговски обекти имат допълнителна функционалност – разпечатване на ваучер. Разпечатката замества скреч-картите, които по принцип издават мобилните оператори.
Не е необходимо да се купуват скреч карта– търговецът пуска заявка през ПОС устройството, и клиентът може да зареди картата си  за мобилен оператор с определена стойност. Системата има готовност в бъдеще да приема планираното от българските мобилни оператори зареждане с нефиксирани номинали,  както и да обслужва постпейд сметки. 

Услугата дава възможност както за разплащане в брой, така и за максимално широк кръг от възможности за плащане с всички дебитни и кредитни банкови карти, издадени в страната и в чужбина. „Плащанията с банкови карти са изключително удобни и за търговците, защото не е необходимо да влагат средства, а администрирането на услугите е напълно автоматизирано”, заяви Димитър Манолов, изпълнителен директор на МАРТ.

 “МАРТ - България” АД е в процедура по преобразуване в публично дружество. Компанията е национален дистрибутор на бързооборотни технологични стоки от 2002 г. и е лидер  в  разпространението на карти за предплатени комуникационни услуги. През юни тази година “МАРТ-България” АД стартира първата мрежа за електронна дистрибуция у нас. Продажбите се осъществяват през офисите й в София, Пловдив, Варна, Бургас, Хасково и Велико Търново. Компанията извършва доставки до повече от 4 500 обекта в цялата страна.

За повече подробности:
МАРТ България - Момчил Аврамов, тел. 0888 22 07 59
Банка ДСК – Пенчо Савов 02/9391 515

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon