новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Банка ДСК и MasterCard връщат 1% от обема на направените транзакции

Банка ДСК с изключителната подкрепа на MasterCard Europe стартира на 15 март кампанията „Money Back" за активните картодържатели на карти ДСК Maestro.
Всички притежатели на карти ДСК Maestro, които направят поне 2 транзакции на POS в рамките на една седмица (от понеделник до неделя включително), автоматично ще участват в кампанията, която ще продължи от 15 март до 30 април 2010 г.
Всяка седмица Банка ДСК и MasterCard ще възстановяват на всички участващи картодържатели 1% от общата сума на разходите им за предишната седмица, които са направени на POS в България, в чужбина или по интернет. Картодържателите на карти ДСК Maestro са първите в България, които могат да използват своите Maestro карти за онлайн разплащания, след като Банка ДСК наскоро въведе програмата за сигурност MasterCard Secure Code също и за своите карти Maestro.
Както показват данните от MasterIndex Bulgaria, 42% от активните картодържатели в страната използват картите си няколко пъти месечно, а средната сума, която плащат с дебитна карта, е 131 лева, заяви Мануел Алексе, вицепрезидент „Развиващи се пазари", MasterCard Europe.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon