новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Банка ДСК навлиза в родния яхтинг

Четвъртото издание на набиращия бързо популярност и у нас ветроходен формат "Мач-рейс" (19-21 август във Варна) ще бъде запомнено като първата регата за клас "Melges 24" с голям награден фонд и поредица от социални програми, осигурени от генералния спонсор ДСК "Частно банкиране".

По подобие на World Match Tour, стартовете от които целогодишно привличат спонсори от цял свят, любителите на ветроходния спорт в България ще могат да наблюдават надпреварата "на живо". В трите състезателни дни гонките от предварителния кръг Round Robin, полуфиналите и финалните серии ще се състоят в акваторията на Пристанище Варна "на една ръка разстояние" от зрителите. За улеснение на публиката, незапозната с особеностите на ветроходния спорт и в частност на Мач-рейса, ще има коментар от подвижното студио, в което гост-коментатори ще бъдат известни български ветроходци.

OTP Group, от която Банка ДСК е част вече осем години, има традиции в подпомагането на спортното ветроходство в Европа. Най-голямата унгарска финансова ОТП група беше генерален спонсор на ISAF Youth Sailing World Championship в Задар в началото на юли т.г.

В рамките на Частното банкиране Банка ДСК предлага изключително високо ниво на обслужване за най-взискателните си клиенти. Основани на доверието и професионализма, специалното отношение, отличното обслужване и преференциалните условия превръщат услугите и продуктите на Частно банкиране в предпочитани от ВИП клиентите. Мениджърите от Частното банкиране на Банка ДСК намират гъвкави решения в областта на банковите и инвестиционни услуги, и са на разположение на клиентите  при управлението на техните финансови активи.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon