новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Банка ДСК награди победителите в студентския конкурс „Опознай Унгария”

Дебитни карти  „Maestro” и „Visa Electron” от Банка ДСК  получиха днес победителите в студентския конкурс „Опознай Унгария”. 
По идея на посолството на Република Унгария у нас и Банка ДСК – собственост на най-мощната унгарска финансова група, ОТП, бе организиран конкурс сред студентите по унгарска филология в СУ „ Св. Климент Охридски”. Те трябваше да напишат есе по три теми, подчинени на общата цел „Опознай Унгария”.
 На церемонията по награждаването днес в салоните на унгарското посолство Виолина Маринова,  председател на Управителния съвет и главен изпълнителен директор на Банка ДСК, изтъкна, че за победителите в конкурса подарените дебитни карти са само началото на деловото им сътрудничество с банката, и им пожела то да се задълбочи.
Посланик д-р Йеньо Фалер изрази своето задоволство, че в България има  млади хора, които  се интересуват от неговата родина и език, и желаят да участват в такъв конкурс.
Победителите в „Опознай Унгария”: Екатерина Георгиева, Петя Петкова, Боряна Белева и Георги Гаврилов, получиха награди и от унгарския посланик.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon