новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Банка ДСК – „Най-добрата банка в България 2011” в класацията на авторитетното британско списание „Глоубъл файненс”

Банка ДСК бе обявена за „Най-добрата банка в България 2011” в традиционния конкурс за най-добрите банки в страните с възникващи пазари в Централна и Източна Европа.
Вече 18-а година поред лондонското издание прави задълбочено проучване и определя най-добрите банки в развиващите се пазари на Азия, Близкия изток и Африка, Латинска Америка, Централна и Източна Ев-ропа.

Изследването за Централна и Източна Европа  обхваща банките в 22 държави и включва банкови анализатори, висши корпоративни мениджъри и банкови консултанти. При силната конкуренция основните критерии за определяне на най-добрите включват: ръст на активите, доходност, стратегически взаимоотношения, обслужване на клиентите, конкурентно ценообразуване и иновативни продукти.

 „Банките и техните клиенти продължават да бъдат  поставени в  среда, изпълнена с необичайни предизвикателства„ – изтъква по повод на отличията издателят на Глоубъл файненс Джоузеф Гайа-рапуто . Повече от всякога клиентите изискват върхова компетентност от своите банкови партньори. Тези (б.а. наградените) са банките, които предоставят най-добре тази компетентност”.

Всичко това прави признанието за Банка ДСК още по-заслужено и по-високо.

Най-добра банка в Унгария за 2011 г. в класацията на Global Finance е Банка ОТП -едноличен собственик на Банка ДСК .

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon