новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

БАНКА ДСК отбелязва Световния ден на спестовността

 Джаз-легендата Ал ди Меола ще изнесе концерт в Националния дворец на културата. Проявата е в рамките на Месеца на спестовността и се осъществява със съдействието на Банка ДСК по повод Световния ден на спестовността – 28 Октомври. Ал ди Меола е един от всепризнатите китарни виртуози в съвременния джаз. Уникалното му музикално присъствие е амалгама от стилове, а това, което го отличава най-много, са джаз фюжън творбите със силно влияние на латино музиката.
Ал ди Меола е участвал в общи проекти с имена като Джон Маклафлин, Пако де Лусия и Карлос Сантана.

През 2005 г.  Банка ДСК отбеляза Месеца на спестовността с националното турне и с финалния концерт на звездите от Стар Академи.

Световният ден на спестовността се чества всяка година по инициатива на международната финансова конференция, провела се в Милано през месец октомври 1924 г.  На тази среща всички спестовни банки по света решават  всяка година да отбелязват последния работен ден на октомври като Световен ден на спестовността.
През 1964 г. Националната спестовна каса на Унгария, чийто приемник е ОТП Банк, едноличен собственик на Банка ДСК, се присъединява към принципите на срещата в Милано.

Банка ДСК, най-голямата и богата на традиции българска банка, обявена за лидер по доверие от потребителите на банкови услуги, е водеща на пазара на влогове -  повече от половината от спестяванията в левове  на българите са в Банка ДСК. Нейни клиенти са практически всички български домакинства. Банка ДСК бе обявена наскоро и за най-добрата марка в банковия сектор в България.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon