новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Банка ДСК подкрепя конкурса “ИТ проект на годината” за 2013 г.

В десетото издание на инициативата на ICT Media се включиха 24 проекта


За шести пореден път Банка ДСК подкрепя конкурса “ИТ проект на годината”, организиран от вестник Computerworld България, част от водещия технологичен издател ICT Media. Първенците в двете категории – “Национални проекти в администрацията” и “Национални проекти в корпоративния сектор”, ще бъдат обявени на 19 февруари, сряда. Събитието ще се състои от 19.00 ч. в “Шератон София Хотел Балкан” в столицата.
Целите на конкурса са да бъдат откроени най-значимите ИТ проекти през изминалата 2013 г., да бъде популяризиран опитът в предлагане на информационни решения, натрупан в българските организации, както и да се разпространи информация за мащабите на използване на ИТ у нас и ролята на технологиите в българските компании, предприятия и институции.
Като „Най-добра интернет банка в България за 2013 г.”, отличена от авторитетното нюйоркско списание Global Finance, Банка ДСК постоянно развива своите услуги в областта на информационните и комуникационни технологии, следвайки най-значимата си ценност -удовлетвореността на клиентите.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon